Batman Havadis

Batmanlı şoför otobüste unutulan yaklaşık 200 bin lira değerindeki altını polise teslim etti

BATMAN’DA BELEDİYEYE AİT HALK OTOBÜSÜNDE BİR YOLCU TARAFINDAN UNUTULAN VE İÇİNDE YAKLAŞIK 200 BİN LİRA DEĞERİNDE ALTIN OLAN ÇANTA, OTOBÜS ŞOFÖRÜ TARAFINDAN POLİSE TESLİM EDİLDİ. EKİPLER, YAPTIKLARI ÇALIŞMA SONUCU ÇANTAYI SAHİBİNE ULAŞTIRDI.

Batmanlı şoför otobüste unutulan yaklaşık 200 bin lira değerindeki altını polise teslim etti
88 views
06 Aralık 2021 - 15:10

BATMAN (İHA) – Batman’da belediyeye ait halk otobüsünde bir yolcu tarafından unutulan ve içinde yaklaşık 200 bin lira değerinde altın olan çanta, otobüs şoförü tarafından polise teslim edildi. Ekipler, yaptıkları çalışma sonucu çantayı sahibine ulaştırdı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde otobüs şoförü Ümit Ayğan, yaklaşık dört gün önce bir yolcunun fark etmesi üzerine otobüste unutulan çantayı teslim aldı. Seferini tamlayan Ayğan, çantayı alarak durağa gitti. Çantayı kontrol edip içinde kimlik, bir miktar para ve altın olduğunu gören Ayğan, çantayı çağırdıkları polis ekiplerine teslim etti. Ekipler, araştırma sonucu çantayı aileye ulaştırdı.

“İnsanlık görevimi yaptım”

Sefer sırasında otobüsünde bir çanta bulunduğunu belirten Ümit Ayğan, durağa giderek durumu harekat şefine bildirdiğini söyledi. Durakta çantayı kontrol ettiklerini kaydeden Ayğan, “Bir miktar altın ve para bulduk. Kimliği çantadaydı, numara yoktu, sahibine ulaşamadık. Polise haber verdik. Durağa gelen polisler, kimlik üzerinden çantanın sahibi kadına ulaştı. Çantanın içerisinde para ve altınla birlikte yaklaşık olarak 150-200 bin değerinde ziynet eşya vardı. İnsanlık görevimi yaptım” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.